GABI – Solist vocal / pianist

Gabi - Solist & Pianist

 

         Sunt Gabi, un artist muzical cu o poveste muzicală bogată. Am călătorit pe un parcurs muzical solid, fiind absolvent al Liceului Dinu Lipatti și al Facultății de Muzică. Sunt compozitor și textier recunoscut (UCMR ADA), iar pasiunea mea pentru muzică m-a condus pe scenariul competiției Vocea României, unde am avut ocazia să împărtășesc darul meu cu publicul.

 

Gabi - Solist pianist nunta botez

Colaborez cu Studio Mazi Art în calitate de solist vocal și pianist în cadrul evenimentelor private (nunți, botezuri, aniversări). Repertoriul meu este vast și diversificat și cuprinde atât coveruri renumite, cât și folclor românesc, iar punctul meu forte este conexiunea autentică cu audiența mea. Fiecare notă cântată vine din suflet și transmite emoții profunde, iar amestecul dintre modernitate și tradiție definește unicitatea mea muzicală.

Vă invit să explorați sunetul meu și să descoperiți modul în care muzica poate transforma momentele în amintiri nemuritoare. Fiecare notă pe care o interpretez are un scop și o semnificație specială, iar eu sunt aici să vă conduc printr-o călătorie muzicală ce va rămâne cu siguranță pentru mult timp în inimile voastre.