DJ CĂLIN

DJ CALIN

            Sunt DJ Calin și mă dedic pasiunii pentru muzică alături de echipa Studio Mazi Art pentru a aduce sunetul perfect în cadrul fiecărui eveniment. Cu o diplomă de absolvent al Universității Naționale de Muzică Bucuresti și experiență ca Inginer de sunet în Televiziune, am dobândit cunoștințele și abilitățile necesare pentru a transforma evenimentele (nunta, botez, aniversare) în experiențe muzicale de neuitat.

            Folosind cunoștințele mele din domeniul sunetului, am învățat să creez experiențe auditive captivante, care să completeze și să amplifice toate celelalte elemente ale evenimentului. De la selecții de melodii personalizate la mixuri creative, vă voi fi alături pentru a transforma evenimentul vostru într-o adevărată petrecere pentru simțuri.

           Împreună cu echipa Studio Mazi Art, suntem pregătiți să aducem muzica și sunetul la nivelul următor în cadrul evenimentului vostru, atât în Bucuresti, cât și în întreaga țară. Abordarea noastră combină talentul muzical cu tehnologia de ultimă generație pentru a crea o experiență sonoră unică. Vă invit să descoperiți cum putem să facem ca fiecare notă să devină parte din amintirile voastre de neuitat.